Loading Events

All Events

  • This event has passed.

∞ Рейки курс 1 ниво ∞ Reiki I Course ∞ Copenhagen, Denmark ∞ 20-23 May 2019 ∞

May 18, 2019 @ 10:00 am - May 19, 2019 @ 6:00 pm
1700DKK

🌍 Този курс е за всички които имат желание да изпитат лечебната и хармонизираща сила на метода Рейки.

▶Курсът ще се проведе на български език в Копенхаген ◀

👩‍🎓При успешно завършване на курса се получава Сертификат👨‍🎓

▶ Структура ◀
Продължителност на курса – 2 дни
18 Май 2019 10:00 – 18:00
19 Май 2019: 10:00 – 18:00

▶ Максимум капацитет: 4 човека ◀

🌿 Започва се с уводната част за това какво е Рейки и какво представлява енергията. Как функционира нашето енергийно и физическо тяло, къде се намират нашите енергийни центрове (чакри), връзката им с енергийните меридиани, с жлезите с вътрешна секреция и обмяната на веществата. Каква е връзката ни с природата и планетата ни.

💫 Изяснява се начина, по който несъзнателно повлияваме на подсъзнанието и съответно как това влияе на нашите енергийни центрове (чакри) и реакциите на тялото в следствие на това.

⚛ След първата настройка (инициация в която учителя инициира учника) се научаваме как да даваме Рейки на самите нас и на околните чрез пълен, кратък сеанс и групово предаване на Рейки. Рейки може да се дава не само на хора, но и на животни и растения! Ще ви бъдат демонстрирани позициите за Рейки лечение и как протича самият Рейки сеанс. След курса ще можете да зареждате с енергия храни и напитки, вещи и предмети. Ще получите материали, които ще Ви помогнат във Вашите първи стъпки с Рейки. До края на курса се правят общо 4 инициации.

🧘‍♀ Изучава се историята на Рейки, за неговият преоткривател Микао Усуи, препоръките му за здравословен начин на живот, различните течения на Рейки и много други интригуващи въпроси касаещи практиката и нейното максимално овладяване.

🌞 Основна цел на курса е да се научат начините за балансиране на чакрите, повишаване на жизнения тонус, засилване на интуицията, лечение на стреса и подобряване на здравето.

▶ Цена на курса: 1700 DKK; датски крони ◀

Курсът ще се проведе от Рафаил Николов и Анелия Митова.

‼ Моля желаещите да потвърдят присъствието си най-късно до 7 дни преди курса! Курс се провежда с не повече от 4 човека. За записване и плащане моля да се свържете с нас на един от следните имейли:
Контакт в Дания: info@authenticelement.com
Контакт в България: info@reiki-traditional.com

▶ За нас ◀

Рафаил Николовhttp://www.reiki-traditional.com/
Учител съм в Традиционно Рейки, по метода на доктор Микао Усуи. Практикувам Рейки от 2005 година, като съм минал през класическото 3 степенно обучение. Постепенно с разкриването на все повече от възможностите, които има Рейки в мен се появи желанието да стана един от учителите разпространяващи този дар.
Както много неща от живота ни, така и това изкачване ми отне усилия и време, но ме обогатиха и ми даде много нови възможности. Практиката на Рейки в различни ситуации и срещата ми с разнообразни хора, които се нуждаят от подкрепа или се обучавaт ми дадоха опит, който ме обогати. Рейки е практика, която освен, че подобрява здравословното ни състояние, стимулира творчеството в нас и помага да вървим по пътя на живота с лекота.
Продължавам да развирам себе си и да помагам чрез различни практики на хората около мен.
Уебсайт: http://www.reiki-traditional.com/
Фейсбук: Reiki traditional

 

Анелия Митова ▶ http://authenticelement.com/
Анелия се занимава с различни техники, които целят да хармонизират човека по холистичен начин. Тя работи на принципа, че всеки човек е уникален и комплексен организъм, който има физическо, емоционално, ментално и енергийно тяло. Следователно здравето, хармонията и щастието ни трябва да бъдат адресирани на всички тези нива, за да имаме дълготрайни резултати.
Анелия използва техники, които е придобила от най-различни краища на света, за да успее да приложи точно това което е нужно на съответния човек. Нейният подход е силно персонализиран, тъй като всеки човек има нужда от нещо различно. Някой от техниките освен Рейки, които използва включват: Completion Process, Voice Dialogue, Metaphysical Anatomy Technique, Whole Foods Plant Based Nutrition, Crystal Healing, Plant Medicine Ceremonies, etc.
Повече може да прочетете на следните страници:
Уебсайт: http://authenticelement.com/
Фейсбук: Authentic Element
Фейсбук група: Authentic Element
Инстаграм: @authentic.element

Details

Start:
May 18, 2019 @ 10:00 am
End:
May 19, 2019 @ 6:00 pm
Cost:
1700DKK
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/331445170840161/